ZONA ESTUDIO

TU ÉXITO ES NUESTRO TRIUNFO

Projecte: la Internet de les coses

Tot i que aquest miniop m'ha resultat molt interessant haig d'admetre que els meus coneixements d'Arduino eren zero. Per això, he fet un petit taller a una acadèmia de robòtica que m'han ajudat amb el projecte i m'han cedit un espai a la seva web per penjar-hi els resultats.

Com vaig comentar al foro el projecte funciona amb un sensor de temperatura i humitat que va actualitzant les dades cada 10 segons i les penja a un servidor local. Al principi vaig tenir problemes per què em donava unes temperatures molt i molt altes que, evidentment, no eren reals. Vam descobrir que feia falta baixar unes llibreries del sensor que vaig comprar i que feia les conversions necessaries per donar dades reals. 

Aquí us deixo unes fotos, un vídeo i l'enllaç a un document de text que conté el codi. 


By Hugo Flores Niubó


VIDEO DEL PROJECTE


Correo
Llamada
Acerca de